Aktuální ceník masa na vyžádání na e-mailu info@farmaurudolfa.cz.
Nabídka vepřového masa:
Vepřová krkovice
Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Poměr tuku je závislý na jateční váze prasete. Vhodná je zejména na pečení, grilování, popř. uzení.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřová plec
Vepřová plec je universální kus masa, vhodná je jak na steaky tak na pečení.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřové přední koleno (na guláš)
Maso vhodné pro přípravu guláše.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřová panenka
Nejhodnotnější kus vepřového masa. Je to maso libové a velmi křehké, vhodné na minutkovou úpravu jako jsou steaky, medailonky popř. nakrájené na nudličky pro přípravu asijských pokrmů.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřová kotleta
Kotleta neboli pečeně je skvělá na minutky, a smažení, dušení, pečení i uzení. Vynikající je na grilu, na otevřeném ohni.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřový bůček
Vykostěný, mastný kus masa z břicha prasete. V české kuchyni má velkou tradici a pomalu pečenému masu s křupavou kůrčičkou málokdo odolá. Maso je ale hojně využíváno i v asijských kuchyních, například vietnamská či čínská jídla nabízejí velmi zajímavé recepty, které stojí za vyzkoušení.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřová kýta
Vhodná pro přípravu řízků nebo minutkovou kuchyni, používá se k výrobě šunky a na uzení.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřové zadní koleno s kostí
Vhodná k pečení či grilování. Před pečením se doporučuje kůži naříznou do mřížky. Často se ochucují nejrůznějšími marinádami, v nichž se objevuje pivo, česnek, sladká nebo pálivá paprika, hořčice apod.
Baleno ve vakuu, hmotnosti balení cca 1 kg.
Vepřové kosti
Výborná na vývar.
Velikost balení přizpůsobíme Vašemu přání.
Vepřová žebra
Vhodná na pečení ochucená marinádou, výborná jsou i jako základ pro silný vývar.
Velikost balení přizpůsobíme Vašemu přání.
Vepřové syrové sádlo
Pro škvaření.
Velikost balení přizpůsobíme Vašemu přání.